Оголошення про прийом документів майбутніх першокласників на 2024-2025 н.р

Адміністрація Боярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Боярської міської ради повідомляє, що прийом документів майбутніх першокласників на 2024-2025 навчальний рік відбувається з 15 січня 2024 року по 31 травня 2024 року.

Набір учнів до 1-го класу здійснюватиметься відповідно до статті 18 Закону України «Про освіту», згідно з Наказом Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 року № 367. Документи приймаються щодня (крім вихідних та святкових днів) з 9.00 до 15.00 год.

Для зарахування дитини до 1 класу батьки або особи, які їх замінюють, подають такі документи:

• заява встановленого зразка про зарахування від одного з батьків чи законних представників дитини (пишеться в закладі);
• оригінал (для ознайомлення) та копія свідоцтва про народження дитини;
• паспорт заявника;
• документ, що підтверджує проживання дитини на території обслуговування закладу освіти.

✓ За необхідності до заяви про зарахування можна додати оригінал або копію висновка про комплексну чи повторну психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини або витяг з протоколу засідання психолого-медико-педагогічної консультації в ІРЦ.
✓ Для дітей-переселенців, крім зазначених документів, також треба довідка про взяття на облік ВПО, яку можна отримати в «Дії».

Порядок першочергового зарахування до
1-го класу:

1. Діти, які проживають на території обслуговування закладу освіти (включає вулиці: Агрономічну, Будаївську, С. Шамрая, Ясну, Амбулаторну, Артилерійську, Вишневу, Лісової пісні (Горького), Деснянську, Князя Острозького (Декабристів), Зелену, Зоряну, Кібенка, Київську, Лисенка, Лікарняну, Нову, Набережну, М. Пимоненка, І-Піщану, Польову, Самійленка, Сонячну, Тарасівську, Волонтерів (Некрасова), Фестивальну, Франка, Ягідну, Шевченка, Андріяшева, Микити Кожумʼяки (Матросова), М. Шляхового;

провулки: Козацький (Байкальський), Волинський, Зелений, М.Горденіна (П’ятигірський), М. Гирявця; Зелений тупик, територію Боярського коледжу екології і природних ресурсів.

2. Діти, чиї старші брати та сестри вже навчаються у Боярській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 БМР.

3. Діти працівників закладу.

Батьківські збори та планування підготовчих занять майбутніх першокласників відбудуться у травні 2024 року.

Адміністрація
тел. (098)747-41-85
e-mail: boyarka.school.1@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Досягнуто ліміту часу. Будь ласка, введіть CAPTCHA ще раз.